Serre bouw Den Haag en omstreken 

Serre | Den Haag, Leiden, Leidschendam, Delft en Zoetermeer 

Creëer meer licht en ruimte met een serre. Aannemersbedrijf Bouw 2008 BV Den Haag zorgt voor meer licht en ruimte in uw woning met een serre, aanbouw of terrasoverkapping. Deze luxe faciliteiten ontwerpen wij op maat en passend bij uw privé-situatie en gebruikswensen. Een nieuwe serre biedt allerlei mogelijkheden om uw (standaard) woning een eigen uitstraling te geven. Uw serre kan ontworpen worden met een schuifpui of met openslaande deuren, een gesloten dak of schuifdak van glas. Uiteraard realiseren wij uw serre wensen ook in overleg met uw architect. 

Variaties in Serres

Er zijn tal van mogelijkheden in serre bouw. Of u nu in een nieuwbouwwoning woont of een rijtjeshuis, er zijn veel variaties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een serre met een schuifpui. Hoewel een schuifpui ruimte besparend is, kunnen openslaande deuren beter bij uw ruimte / interieur passen. Wij geven u daarom graag advies is stijl, vormen en materiaalsoorten.

Projecten

Bouw 2008 heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van serres in onder andere Den Haag, Leiden, Leidschendam, Delft en Zoetermeer. In bovenstaande foto’s ziet u een aantal serre projecten. Bekijk de meest recente projecten of projecten in Den Haag.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: U neemt de maten op voor de gewenste serre, van muur tot muur en van de bovenkant van het kozijn tot de vloer.
Stap 2: Vraag een offerte via het formulier aan en voer hier uw gegevens en de maten in.
Stap 3: U ontvangt vrijblijvend een indicatieprijs.
Stap 4: Bent u geïnteresseerd? Dan komen wij langs om advies uit te brengen en de exacte maten in te meten.
Stap 5: U ontvangt de definitieve offerte (incl. materiaalkosten e.d.).
Stap 6: Wij maken (in overleg) een duidelijke planning en starten met het bouwen van uw serre.

Woont u in Den Haag of omstreken en bent u geïnteresseerd in een nieuwe serre? Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.