Aannemer Haarlem

Zoekt u een aannemer in Haarlem?

Wilt u gaan verbouwen? Heeft u een huis gekocht en wilt het nu naar uw smaak aanpassen? Bouw 2008 heeft ruime ervaring op het gebied van verbouwen, renoveren en advies. Niet alleen voor grote verbouwingen kunt u Bouw 2008 inschakelen. Bouw 2008 komt ook voor kleine verbouwingen, zoals stucwerk, loodgieterswerk, tegelwerk of plaatsen van een kozijn. Op het gebied van kozijnen is Bouw 2008 dé vakman: in de eigen werkplaats worden prachtige houten maatwerk kozijnen gemaakt. Oude woningen hebben vaak afwijkingen en geen standaardmaten. Bouw 2008 maakt maatwerk op het gebied van kozijnen. Vakkundig en ervaren, dat kenmerkt Bouw 2008. Bouw 2008 heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van een opbouw, dakopbouw of dakkapel in alle maten. In Zuid-Holland (Oegstgeest, Delft, Zoetermeer, Haarlem, Rijswijk, Noordwijk, Leidschendam en Den Haag) is Bouw 2008 bekend om haar mooie gerealiseerde projecten. Bouw 2008 is de aannemer in Haarlem en omstreken voor uw bouwproject.

 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.