Bouw 2008 BV

Het aannemersbedrijf met een ijzersterke visie

In het algemeen zijn economische (dus prijs)- aspecten het belangrijkst bij een verbouwing, want bijna niemand heeft voldoende financiële mogelijkheden en liefde voor het milieu om daarvoor alles over te hebben. Bouw 2008 BV denkt met de opdrachtgevers mee om de beste en optimale mix te vinden tussen ecologisch en economisch.

Historie

Bouw 2008 BV bestaat al sinds 1987. Oorspronkelijke droeg het bedrijf de naam van de vorige  eigenaar: "Aannemersbedrijf Henkjan de Boer", maar is sinds 2008 veranderd in Bouw 2008 BV. Bouw 2008 BV heeft in al die jaren veel ervaringen opgedaan en veel projecten/opdrachten mogen realiseren. Kleine opdrachten en grote opdrachten, naar eigen ontwerp en naar het ontwerp van architecten. Elke opdracht met eigen eisen, budget en mogelijkheden, ook met betrekking tot het milieu.

Visie

Wij streven naar milieuvriendelijke bouwmethodes en doen dit op een economische verantwoorde manier. Wij zullen alles in het werk stellen om de opdrachtgever zo goed mogelijk te adviseren, voor de realisatie van ieder project. Kwaliteit in combinatie met uw persoonlijke wensen staan bij ons hoog in het vaandel wat resulteert in de leukste verbouwing en langdurig plezier.

Aan alle opdrachten besteedt de eigenaar Henkjan de Boer persoonlijke aandacht en kiest de meest geschikte medewerkers met zorg uit. Al uw bouwwensen zijn bij Bouw 2008 BV in goede handen. Neem dus gerust vrijblijvend contact op.

Locaties

Het werkgebied van Bouw 2008 BV is in Den Haag en aanliggende plaatsen als, Delft, Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Rotterdam, maar ook bijvoorbeeld Haarlem.

 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.