Nieuwbouw aannemer van Den Haag en omstreken

Bouw 2008 is een nieuwbouw aannemer is o.a. Den Haag, Leiden, Haarlem, Zoetermeer e.o.

Bent u op zoek naar een efficiënte, gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke nieuwbouw aannemer? Ook nieuwbouw behoort tot de diensten van Bouw 2008 BV. Wij construeren een nieuwbouw woningen zo efficiënt, gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk mogelijk. Zo hebben wij in het centrum van Haarlem een zeer fraai en woonvriendelijk nieuwbouwhuis gebouwd. Volledig naar de wens en de mogelijkheden van de eigenaar.

Noord- & Zuid-Holland nieuwbouw

Heeft u plannen om een nieuwbouw droomhuis te realiseren in Noord-Holland of Zuid-Holland? Neem gerust vrijblijvend contact op. Met onze ruime ervaring in nieuwbouwprojecten geven wij u graag tips en advies. Of u nu kiest voor een vrijstaand huis ontworpen door een architect, een traditionele woning of een kantoorpand; nieuwbouw aannemer Bouw 2008 BV realiseert uw ideeën en wensen.

Interesse in advies/een offerte voor uw nieuwbouwwoning?

Heeft u belangstelling voor een nieuwbouw woning? Maak een vrijblijvende afspraak, want daarvoor is een persoonlijk gesprek onontbeerlijk.

 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.