Dakopbouw

Relatief goedkoop en vele mogelijkheden 

Bent u zich aan het oriënteren op de uitbreiding van u woning? Heeft u daarbij al een keer de uitbreidingsmogelijkheden op het dak in overweging genomen?

Een dakopbouw is een goed perspectief. In vergelijking met een aanbouw op de begane grond is een dakopbouw relatief goedkoper. U kunt kosten besparen, omdat bepaalde werkzaamheden niet worden uitgevoerd. Denk hierbij aan grondwerk, fundering en vloer. Ook zijn de mogelijkheden wat betreft lichtinval groter, waardoor er een mooi leefbare ruimte ontstaat voor studeer- of slaapkamer.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van een dakopbouw voor uw woning te bespreken? Of heeft u simpelweg een aantal vragen? Neem dan contact met ons op.


 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.