Dakkapel op maat

Zoekt u een aannemer voor een dakkapel op maat? en woont u in Den Haag, Leiden, Delft en omstreken? Verfraai uw woning en vergroot de gebruikswaarde van uw woning.

Bouw 2008 BV maakt uw dakkapel op maat van een houtsoort naar wens. Een mooie houten dakkapel verfraait uw woning en vergroot de gebruikswaarde. Van een opbergruimte wordt uw zolder met een dakkapel een gebruiksruimte. Een gezellige kamer om TV te kijken, fotoboeken te compileren of de hele wereld ontmoeten via uw computer.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van een dakkapel voor uw woning te bespreken? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.


 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.