Plaats zonnepanelen en spaar milieu én geld!

Onze zonnepanelen zijn geschikt voor plaatsing op schuine- en op platte daken. De zonnepanelen zijn zo efficiënt dat ook zelfs bij weinig zon u toch altijd energie opwekt. Door het plaatsen van onze zonnepanelen installeert u uw eigen stroomvoorziening. U kunt uw eigen huishouden van stroom voorzien. Daarnaast is het zo dat teveel geproduceerde energie automatisch aan het electriciteit netwerk wordt geleverd. U ontvangt daar een vergoeding voor. Bovendien spaart u het milieu doordat er minder stroom door de energiecentrales hoeft te worden opgewekt. Een win-win situatie dus! Kijk ook op Zonnepaneel Den Haag, de website van onze afdeling Zonnepanelen in Den Haag.

Doe-het-zelf-pakketten

Kit Omnik Aantal panelen Systeem Opbrengst
1 1.0 K 4 960 w/p 857 kwh/p.j
2 1.5 K 6 1440 w/p 1285 kwh/p.j.
3 2.0 K 8 1920 w/p 1714 kwh/p.j
4 3.0 K 14 3360 w/p 3000 kwh/p.j

Download de brochure

Zonnepanelen bij Bouw 2008

Waar bestaat een doe-het-zelf kit uit?

  • Zonnepanelen (4, 6, 8, of 14 stuks)
  • Omnik omvormer met wi-fi
  • Bekabeling van dak tot omvormer
  • Bevestigingmaterialen
  • Duidelijke handleiding
 

Bouw 2008

Bouw 2008 is gespecialiseerd in levering, montage en onderhoud van zonnepanelen.
Neem vrijblijvend contact op, via tel: 06 45 35 80 38.

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?
Zonnepanelen hebben een levensduur van 25 jaar. Na deze tijd kan de opbrengst verminderen met 20%.

Kan ik subsidie krijgen?
Ja. Dit is echter per gemeente verschillend. Informeer bij uw gemeente. Download HIER het document met daarin regelgeving voor een BTW-vrije regeling.

Is ieder dak of woning geschikt?
Zonnepanelen kunnen op platte én schuine daken, bij voorkeur tussen oost en west, worden geplaatst. U heeft alleen een aparte stroomgroep nodig. Heeft u dat niet dan kunnen wij die voordelig voor u installeren. Informeer bij uw energieleverancier of uw meter geschikt is.

Hoe zit het met garantie?
Op de zonnepanelen geldt 25 jaar vermogensgarantie. Hierna geeft het product nog altijd 80% opbrengst Op de omvormer zit 10 jaar garantie.

Is onderhoud nodig?
Een verontreinigd zonnepaneel geeft minder opbrengst. De zonnepanelen dienen jaarlijks te worden gereinigd. 2 Keer per jaar is een korte inspectie gewenst om eventuele schade door weersomstandigheden te controleren. Onderhoud kan door ons worden uitgevoerd.

 

Eco Bouw

Economisch en ecologisch 

Ecobouwen staat hoog in ons vaandel. Dat betekent voor ons aannemersbedrijf: “economisch bouwen met het toepassen van ecologisch verantwoorde, duurzame materialen.” Lees meer... 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bezichtigen en hier een offerte van te maken. Vul het formulier in en u wordt binnen 24 uur gebeld om een afspaak te maken.